31 95 86 23

Frederik@mavicmedia.dk

VIDEOPRODUKTION I HORSENS

VIDEOINDHOLD TIL VIRKSOMHEDER

Vi laver videoer til virksomheder i Horsens

Vi laver alt fra reklamer, videoakademier, event-videoer og meget mere til mange virksomheder i Horsens. Vi tilpasser videoformaterne til hvor du ønsker at din video skal afspilles. Vi kan hjælper dig med alt fra planlægning, optagelser, redigering og selv distribuering af dit projekt.


Attention

Når vi planlægger videoen, er det vigtigt at lave en attention grabber inden for 3 sek, ellers kan du forvente at mange af dine seer scroller videre.


Budskabet

Blev enig med dig selv, hvad er vores budskab i denne video? Hvad ønsker vi at få fortalt til vores fremtidige kunder.
Handling

Dem som ser videoen til deres ende, er for mindeligt interesseret i hvad du siger, derfor er det en god ide at afslutte med at opfordre seeren til at tage handling også kaldt en CTA.Hvorfor bruge video i din markedsføring?

Virksomheder i Horsens bør bruge video i deres markedsføring og kommunikation, da det er en effektiv måde at formidle budskaber, tiltrække opmærksomhed, vise virksomheden frem samt øge rækkevidden på sociale medier som LinkedIn og Facebook, hvilket kan føre til øget engagement og vækst.

Reklamevideoer til Sociale Medier

Størstedelen af vores kunder får på et tidspunkt produceret en reklamevideo til deres sociale medier - altså betalte annoncer. Her er det en virkelig god ide at lave en effektiv video da det kan øge trafikken til hjemmeside med flere hundrede procent.

Er det bedst at markedsfører sig med video eller billeder?

Videoer er bare mere sjove og effektive end billeder. De viser tingene på en cool måde og hjælper dig med at forstå tingene bedre. Videoer kan også deles mere på sociale medier, så flere kan se dem. Og du kan fortælle en fed historie med videoer, hvilket folk kan lide. Så selvom billeder er okay, er videoer lidt mere seje og gør dit brand mere populært. Så brug begge dele, men husk, videoer er lidt som stjernerne – de skinner mere!

Hvad er de bedste platforme til videomarkedsføring?

Nogle af de mest kendte push platforme inkluderer Youtube, Instagram, Linkedin, Tiktok og Facebook. 

Disse platforme er som dine personlige reklame-agenter. YouTube er stedet, hvor videoer regerer, og du kan nå ud til millioner af seere. Instagram er perfekt til billeder og korte videoer, og folk elsker at scrolle gennem deres feed. LinkedIn er mere business-orienteret og fantastisk til at netværke og dele professionelle opdateringer.

Hvordan laver jeg en god annoncevideo?

Kend dit formål og hvem du taler til: Hvad vil du opnå, og hvem vil du nå? Det er vigtigt at vide, hvad folk kan lide. Hold det kort og interessant: Gør videoen kort og koncentrer dig om det vigtigste. Folk har ikke tid til lange ting. Grib seernes opmærksomhed fra starten: Start med noget spændende for at få folk til at kigge med det samme. Fortæl en god historie: Brug historier til at få folk til at føle noget. Det gør din video mere mindeværdig. Vis det, don't tell it: Brug billeder og videoer til at vise, hvad du mener. Folk kan bedre lide at se ting i stedet for bare at høre om det. Sig, hvad du vil have dem til at gøre: Afslut videoen med at fortælle folk, hvad de skal gøre næste. Det kunne være at besøge din hjemmeside eller købe noget. Brug god musik: Musik kan gøre din video mere spændende. Vælg noget, der passer til stemningen. Tænk på dem, der ser på en mobil: Mange ser videoer på deres telefoner, så sørg for, at det ser godt ud på en lille skærm. Test det: Prøv forskellige ting for at se, hvad der virker bedst. Brug resultaterne til at gøre din video endnu bedre. Lav det pænt: Selvom du kan være afslappet, skal videoen se ordentlig ud. Undgå rystede optagelser og dårlig lyd.


Show us, don't tell us

Det er tydeligt, at videoer performer bedre, når det kommer til at tiltrække opmærksomhed på sociale medier som Facebook og LinkedIn, sammenlignet med statiske tekster og logoer. Videoer er dynamiske, fængslende og har evnen til at formidle budskaber på en mere overbevisende måde. Desuden giver de os mulighed for at måle og analysere brugerinteraktionen på en mere dybdegående måde, hvilket giver os mulighed for at optimere og finjustere vores markedsføringsstrategier for endnu bedre resultater.

Videopakke?

Du kan vælge mellem en individuel, veludført video eller en komplet pakke med flere mindre videoer. Så uanset om du ønsker at fortælle en dybdegående historie eller diversificere dit indhold for at nå forskellige målgrupper, har vi den perfekte løsning til at imødekomme dine specifikke behov.

Vi laver video content til virksomheder

Vi lever og ånder for at skabe fantastisk videoindhold til virksomheder. Vores lidenskab er at bringe virksomhedernes historier til live gennem dynamiske og engagerende videoer. Med fokus på kreativitet og professionel udførelse stræber vi efter at levere indhold, der ikke kun imponerer, men også styrker forbindelsen mellem virksomheder og deres målgrupper. Vi er dedikerede til at bringe dine idéer til skærmen og skabe visuelt indhold, der skiller sig ud og gør en varig indflydelse.En reklamevideo i Horsens?

indeholder som regel:

- 1 dags produktion

- 1 dags redigering

- Grafiske elementer

- Grundig opbyggelse af videoen

- Undertekster

- Licens musik


Se vores video cases her
Få et uforplig​tende tilbud på en opgave