31 95 86 23

Frederik@mavicmedia.dk

Om Mavic Media

Frederik Poulsen (Videograf og annoncør)

Jeg er ejer og driver Mavic Media. Jeg har arbejdet professionelt med videoproduktion i over 7 år. Efter min uddannelse i e-handel, opdagede jeg hvordan videoproduktion kan kombineres med digital marketing, såsom Facebook og Google. Da jeg åbnede min første webshop i 2020, fik jeg mulighed for at eksperimentere med forskellige ideer og strategier, som jeg nu bruger i mine nuværende projekter med webshops og virksomheder. Kombinationen af videomarketing hjalp mig med at blive ekspert i digital marketing, og jeg har nu arbejdet med mere end 100 virksomheder og etableret faste samarbejder gennem de sidste 4 år.

Mavic Media håndterer ikke kun marketingkunder, men også virksomheder der ønsker at få lavet video-materiale. Video kan nemlig være meget nyttigt for virksomheder at implementere i forskellige processer, såsom marketing, men også i oplæring af nye medarbejdere og formidling af kompleks viden til kunder og investorer. Mulighederne er uendelige.

Frederik Poulsen videomand og annoncør

Samarbejde

Jeg har desuden et fast samarbejde med 5 freelancere, som sikre videoerne bliver af høj kvaliteten med voice-overs, logoer og meget mere. Mavic Media har også backup videografers, som kommer med på store opgaver.

Lokation og faciliteter

Jeg holder til på et mindre kontor i Vejle hvor vi bl.a. har mulighed for redigering og optagelser af mindre klip i mit studie. Vi har også adgang til mødelokaler og kvalitets kaffe, så du er velkommen til at komme på besøg!

Udstyr

Jeg har det meste inden for professionelt udstyr. Jeg anvender primært Sony som kamera, og har objektiver til alle scenarier. Jeg har altid to kamera med på optagelserne, for en ekstra sikkerheds skyld, og det er også rart at have et A og B kamera til nogle optagelser. Desuden har jeg det meste inden for lyd, hvor jeg anvender eksterne mikrofoner som DJI mic og Røde. Mange af optagelserne kræver også lys, og der har vi over seks soft-boxes og lys med batteri. Til sidst har vi to droner, hvor jeg primært anvender min mikro drone på 250 gram, da mulighederne for lovlig flyvning er langt højere, og bare rolig, du får stadig 4k optagelser med dens store sensor.

Bemærk: Det er meget let at købe meget dyrt udstyr, og tro at kvaliteten følger med, desværre er det ikke altid udstyret som afgør kvaliteten, men videografen bag ved. Derfor forsøger jeg at holde udstyret professionelt, men økonomisk bevist. For i sidste ende er det dig som kommer til at betale for "leje af det aktiv" og som kvaliteten som din skærm muligvis ikke engang understøtter. Det betyder let af du kommer til at betale dobbelt for pixels som ikke kan ses på din computer eller telefon.

Kontakt

Hvis du ønsker at kontakte mig for at vide mere, er du velkommen til at gøre det via mail, telefon eller SMS. Vi snakkes ved :-)