31 95 86 23

Frederik@mavicmedia.dk

Få inspiration til dit video content

Vi laver mange forskellige typer videoer for virksomheder. Vi lægger stor vægt på at skabe videoer, som kan bruges til at styrke virksomhedens kommunikation og brand.


Vi ved det virker!

Fordi videoerne bliver brugt til annoncering og det giver os erfaring med, hvordan man skaber opmærksomhed og interesse samt får folk til at foretage købe- eller beslutninger baseret på data fra annonceringen.

9 eksempler på videotyper

Der meget forskellige video content med forskellige formål. Nedenfor giver vi eksempler på videoer, der er produceret til nogle af vores kunder

  

Announcement

Har du en nyhed eller en erklæring som du gerne vil have ud i omløb, så er det perfekt at lave en video så folk forstår vigtigheden af dit budskabPå besøg

Nogen gange skal man besøge kunderne, for at finde ud af hvad de syntes om produktet. Videoen kan hjælpe med troværdigheden af produktet, da vi kan vise at vores kunder bruger produktet
Præsentationsvideo

Med en præsentationsvideo kan du øge kendskaben af produkterne til dine kunder. I denne video er det distributøren som snakker om produktet


Forberedelses video

Denne type video kan spare dig for den samme daglige gennemgang med kunderne. Få blot kunderne til at se videoen, så sikre du dig at de har fået en nøjagtig og interessant gennemgang af hvad du ønsker.


Virksomhedskoncept

En explainer video er til dig som har et kompleks produkt/service, men som du gerne vil have forklaret simpelt. Ved hjælp af video, kan du nemt og enkelt forklare kunderne om dit koncept


Video Akademiet

Skal dine kunder have optræning i jeres produkter? Så er det for mange virksomheder en god investering at producere et video-akademi, så du spare penge på optræning, og transport frem og tilbage.Animationsvideo

Denne type video er god til at fortælle om dit produkt/service. Vi fortæller ofte om egenskaber, fordele og udbytte for kunden. Videoen informere kunden og skaber troværdighed så de er klar til at købe.


Hjemmesidevideo

En hjemmesidevideo kan nemt og overskueligt forklare dine besøgende hvad du sælger, og hvorfor de bør købe. Denne videotype kan i nogle tilfælde fordoble konverteringsraten!Kunde interview

Har du en kunde som siger noget pænt om din virksomhed? Så få det på video, dette skaber troværdighed og hjælper andre kunder til at træffe beslutningen om at købe hos dig.

Den rette format

Skal din produktvideo afspilles på Socale Medier? Så kan vi lave den rette format som passer til skærmen hos slutbrugeren.


Musik rettigheder

Vi leverer altid vores videoer med rettigheder til at benytte musikken på forskellige platforme og hjemmesider, så du ikke skal bekymre dig om at de bliver slettet.
Moderne udstyr

Vi bruger det nyeste udstyr i form af professionelle kameraudstyr, lyd, lys og redigeringsprogrammer. Vi har muligheden for 4k 120fps  og endda op til 240fps (8x slowmotion)Se vores populære annonce-content her

Mavic Media har produceret over 300 videoer i forskellige formater og varigheder. Herover præsenterer vi et lille udvalg af de videoformer, vi kan producere, men det er kun fantasien, der sætter grænser for hvad der kan skabes. Vi kan bl.a. også lave bryllupsvideoer, begivenhedsvideoer, servicevideoer og annoncer

De fleste virksomheder investerer i Video Content

I dag er video-content blevet den mest engagerende og effektive måde for virksomheder at nå ud til deres målgruppe. Der er flere grunde til, at de fleste virksomheder investerer mere i video content end nogensinde før.

For det første giver videoer mulighed for en bedre præsentation af produkter, tjenester eller budskaber på en måde, der er visuelt tiltalende og letfordøjelig for seerne. Denne visuelle appel skaber en længere varig indvirkning og hjælper med at fastholde publikums opmærksomhed.


Video content med matbox

Med det rette video content kan du fortælle hvorfor kunden bør vælge netop dit produkt

Vi er eksperter i at lave produktvideoer til produktsider på din webshop, hjemmeside eller sociale medier. Vi bruger det nyeste udstyr inden for videoproduktion i form af kamera, lys, lyd, og redigeringsprogrammer.

Vis dit produkts funktioner og fordele på en visuelt tiltalende måde, som skaber tillid hos kunderne. Del videoerne nemt på sociale medier for at styrke dit online brand og øge rækkeviden.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan starter vi med at lave en video?

Når vi starter med at lave en video, er det vigtigt at vi snakker om hvad dine behov er. Hvilket problem skal videoen løse? Når vi har fundet ud af det, så snakker vi sammen om hvad du ønsker at vise i videoen og så kan vi kommer med input til hvordan disse ønsker kan praktiseres. Vi skal nemlig finde ud af hvad der skal filmes, hvem skal fremgå i filmen, dato for at filme, skal vi anvende voice-over og er der behov for manuskript?

Kvaliteten af det video content vi laver, påvirkes meget af disse spørgsmål, så det er en god ide at vi planlægger dette før vi går i gang :-)

Kan jeg selv vælge musik?

Ja og nej, vi kan ikke bare vælge netop det musik nummer som vi ønsker, på grund af vi skal overholde copyright lovgivningen. Dog har vi hos Mavic Media et abonnement til et musik bibliotek med over 11.000 musiknumre + rettighederne hertil. Hvis du ønsker selv at vælge musikken til din video, kan du selv finde og vælge hvilken musik som du fortrækker fra vores bibliotek.

Hvor meget koster det?

Prisen er meget afhængig af videoproduktionen omfang. Desto enklere, og nemmere det er at optage og redigere, jo billigere kan det gøres.

Vi er dog kendt for at holde priserne på videoerne meget lave, og vi prøver altid at gøre dig opmærksom på hvor jeg spare dig for unødvendige omkostninger. Hvis du ønsker at se konkrete priser, kan du se hvad tidligere projekter koster her.

Hvad er en voice-over?

Voice-over er en stemme som er optaget før eller efter videoen filmes, og bliver derfor først lagt på ved redigeringen.

Vi benytter ofte voice-over til vores kunder som ikke selv ønsker at tale i videoen. Voice-over kan sikre at din video virker professionel og let at forstå. Vi arbejder fast sammen med 4 personer, som kan sikre tale på forskellige sprog og desuden har vi både kvindelige og mandlige voice-overs.

3 videoer som vi ofte laver som samlet pakke

Reklamevideoer: Reklamevideoer er de cool videoer, som virksomheder bruger til at fortælle folk om deres produkter eller tjenester. De skal være fængende og overbevisende for at få folk til at tænke, "Wow, det vil jeg have!" De er som mini-film for at få opmærksomhed og øge salget. Kundeudtalelsesvideoer:

Kundeudtalelsesvideoer er, når rigtige kunder fortæller, hvor glade de er for et firma eller dets produkter. Det er som at sige: "Se, disse mennesker er vilde med os, og du vil også være det!" Det hjælper med at bygge tillid og overbevise potentielle kunder om at prøve det.

Virksomhedens portræt: Portrætvideoen er som at dele historien om, hvordan firmaet startede, hvad det tror på, og hvorfor det er fantastisk. Det gør firmaet mere menneskeligt og interessant. Folk kan lide at støtte virksomheder, de kan relatere til, så det er en god måde at forbinde med dem på.

Når vi laver en video er det oplagt at anvende noget af bi-materialet som ikke bliver brugt i den hovedsagelige video til noget andet br8gbart. Det ekstra video materiale fejler ofte intet, så det er derfor oplagt at kombinere flere videoer til virksomheder. Når vi laver en videoproduktion, så kombinere vi ofte forskellige videoer som kan være nyttige for virksomheden.