31 95 86 23

Frederik@mavicmedia.dk

REKLAMEVIDEO TIL SOCIALE MEDIER

EKSPERTER I VIDEOMARKEDSFØRING

Gode reklamevideoer skaber mere trafik

Vi opbygger din reklamevideo til at blive afspillet på sociale medier, det vil sige at vi fanger opmærksomheden tidligt, sørger for at videos format passer til hvor den skal afspilles og at den indeholder er CTA til at vejlede din seer


Fang opmærksomheden

Fang din seers opmærksomhed inden for 3 sekunder, ellers kan du godt vinke farvel til en masse potentielle visninger.


Ha' et budskab

Vi bliver konstant bombet med reklamer, derfor  er et enormt vigtigt at have et meget konkret budskab i din video, så det bliver husket.
Call to action

Husk at inkludere en CTA, Det øger din CTR og resulterer i en langt større andel af dine seer tager handling på videoens budskab.


Nuværende Reklamevideoer til Sociale Medier
Annoncevideoers opbygning

Jeg lægger stor vægt på strukturen, når vi producerer annoncevideoer, da det kan have en afgørende betydning for, hvor meget det koster at få det samme antal besøgende/køb. Det betyder at vi altid begynder med et opmærksomhedselement. Herefter slår vi på kundens følelser og interesse. Til slut vejleder vi kunden til hvor de kan finde eller købe produktet/servicen. 


LinkedIn annoncer

LinkedIn er et oplagt sted at lave B2B videoreklamer og målrette sig direkte til specifikke virksomheder, kombiner dette med det rette videocontent, får du leads og kunder.


Youtube reklamer

Normal format 1980x1080 passer rigtig godt til Youtube annoncer. Her er det bl.a. let at målrette annoncerne til kanaler med specifikke interesser, eksempelvis folk som er interesseret i biler eller fitness.
Facebook/Meta reklamer

FB/Instragram er det perfekte sted at reklamere til B2C. Hvis du ønsker trafik på din hjemmeside, vil det med sikkerhed blive billigere hvis din annoncering indeholder skræddersyet video som passer til din målgruppe
75% af folk ser videoer uden lyd

Størstedelen af folk på Facebook, Instagram og LinkedIn ser videoer uden lyd. Derfor er undertekster enormt vigtigt for at komme ud med budskabet. Undervurdere ikke grafiske elementer eller undertekster da det kan gøre en stor forskel for din overordnede kommunikation.

Overvej størrelsen og hvor din video skal afspilles


Er det bedst at annoncere med video eller billeder?

Ifølge min erfaring vil selv en dårlig video ofte klare sig bedre end et godt billede. Annonceringsplatforme favorisere nemlig video format højere end billeder. Det resultere i at videoer bliver vist til flere for samme mængde penge, også kaldt CPM. (Pris pr. 1000 eksponeringer)

Mit speciale er at lave en god annoncevideovideo, der kan påvirke endnu et vigtigt nøgletal som hedder CTR. (Click Through Rate) Dette nøgletal påvirker hvor mange seere som klikker på annoncen, ind på hjemmesiden. Gennemsnitligt ligger dette nøgletal på omkring 1.3% på Facebook. En god video vil i mange tilfælde kunne resultere i CTR vil kunne nå op til omkring 5-10%. 

Eksempel:

Hvis vi antager at vi så eksponere 1 million danskere med vores reklame. Så kan en god video være forskellen om vi får 13.000 besøgende eller 50.000 besøgende (5% CTR)  for samme mængde penge. Den eneste forskel er hvad vi viser seeren.

DERFOR ER VIDEOANNONCERING EFFEKTIV!

Hvad er de bedste platforme til videomarkedsføring?

De bedste annonceplatforme afhænger af din målgruppe og formål med kampagnen. Dog egner videomarkedsføring sig bedst til "push" markedsføring, som betyder at virksomheden reklamere opsøgende til kunden - modsat pull marketing som ofte er brugeren som opsøger servicen/eller produktet.

Nogle af de mest kendte push platforme inkluderer Youtube, Instagram, Linkedin, Tiktok og Facebook. 

Hvordan laver jeg en god annoncevideo?

En god annoncevideo er skræddersyet til din målgruppe. Det er derfor vigtigt at have en ide om hvem din målgruppe er.

Nogle generelle tips til en god annoncevideo, er at videoannoncen skal være kort, engagerende, informative og indeholde en opfordring til køb (Call to action)

Reklamevideoer formidler budskabet bedre

Det er klart, at videoer giver bedre resultater i forhold til at fange opmærksomheden på sociale medier som Facebook og LinkedIn sammenlignet med statiske tekster og logoer. Videoer er levende, engagerende og i stand til at formidle budskaber på en mere overbevisende måde. Derudover tillader de os at måle og analysere brugerinteraktionen på en dybere måde, hvilket gør det muligt at optimere og finjustere vores markedsføringsstrategier for endnu bedre resultater.

En enkelt video eller en pakke?

Vi giver dig valgmuligheden mellem en enkelt meget gennemført video eller en komplet videopakke med flere små videoer. så uanset om du vil fortælle en dybdegående historie eller variere dit indhold for at nå forskellige målgrupper, har vi den rette løsning til at dække dine unikke behov.

Jeg samarbejder tæt med marketingsafdelinger

Som et marketing-bureau samarbejder jeg tæt med andre marketingsafdelinger i Danmark. Jeg fungerer som en ekstra ressource for marketingsansatte i store og mellemstore virksomheder og er altid parat til at indgå flere samarbejder og hjælpe med at opnå deres mål.

Jeg har erfaring med alt fra udvikling af strategier til implementering og opsætning af kampagner. Jeg har ekspertviden og erfaring inden for områder som SEO, CMS-systemer, Sociale medier og generelt online annoncering.

Jeg samarbejder tæt med kunderne for at lave forskellige løsninger der passer til deres unikke behov og mål. Målet er altid at hjælpe kunderne med at øge deres online tilstedeværelse og generere flere leads og salg. En af mine større styrker er at kombinere video med den digitale tilstedeværelse.

Jeg tror på, at samarbejde er afgørende for succes, og ser frem til at arbejde sammen med flere marketingsafdelinger i Danmark for at hjælpe jer med at nå jeres mål.

Bare kontakt mig hvis i har spørgsmål til hvordan det fungerer, også selvom i ikke nødvendigvis ønsker et samarbejde. 


Hvis du køber markedsføring hos mig, får du en gratis annoncevideo

til en værdi af 5000 kr.

I samarbejde med jer tilbyder vi at lave en gratis annoncevideo, så længe I har købt mindst 1 måneds annoncering. Der er ingen binding, da vores primære formål er at annoncere ved hjælp af vores egne reklamevideoer


Indeholder som regel:

- 1 dags produktion

- 1 dags redigering

- Grafiske elementer

- Grundig opbyggelse af videoen

- Undertekster

- Licens musik
Få et uforplig​tende tilbud på en opgave