31 95 86 23

Frederik@mavicmedia.dk

VIDEOPRODUKTION I KOLDING

VIDEOINDHOLD TIL VIRKSOMHEDER


Drømmer du om korte videoer til din virksomhed i Kolding?

Hos Mavic Media tilbyder vi at lave alt video og billede content til din digitale markedsføring og sociale medier. Vi er eksperter i at lave indhold som fanger interesse, skaber lyst og vejleder til en konvertering. 

Det er muligt at bestille konkrete skræddersyet video eller booke mig en hel dag til at lave råmateriale som i selv kan redigere.

Den rigtige format

Vi kan lave videoer som er vertikale og horisontale. Husk at få materialet lavet i den format som passer til den endelige placeringen.


Licens musik

Vi har adgang til et bibliotek af licens musik, husk at benyt lovligt musik, så din video ikke bliver fjernet fra de sociale medier
Fang opmærksomheden

Husk at fang opmærksomheden inden for de første 3 sekunder. Opbygningen af videoens indhold er super vigtigt.Book mig for en hel dag i Kolding eller omegn!

På en hel dag kan du få produceret videocontent til sociale medier som holder i mange måneder. Ved hjælp af den rette planlægning, kan i få 50-100 unikke billeder og en arkiv af videoer (2-8) som løbende kan postes på sociale medier. Desuden vælger mange af virksomhederne at få råmaterialet opbevaret på en harddisk eller i skyen. 

En contentdag + redigering for 6500 kr.-

Når du booker mig for en dag, kan du se frem til en produktiv dag med fokus på videoproduktion. Vi skaber typisk indhold, der kan bevare sin relevans i op til et halvt år, gennem billeder og video markedsføringsmateriale. En succesfuld videoproduktion kræver dog omhyggelig planlægning, som vi typisk gennemfører ved et online møde for at sikre alt spiller.
Drone til SoMe

Dronevideo til SoMe

Nogle af vores kunder ønsker dronevideo til deres sociale medier. Dette er også en mulighed hos os, da vi har C1 mærket droner og kompetence certifikatet A1/A3 hvilket gør det muligt at flyve tæt på bygninger og mennesker.

Professionelt lyd og udstyr

Lyd og lys er ofte vigtigere end man tror. Udover professionel Netflix godkendt 4k billede kvalitet, sikre vi også den nyeste og smarteste teknologi inden for lyd. Her anvender vi bla. trådløse mikrofoner som har en rækkevidde op til 200 meter. 

Desuden tilbydes der mobilvenlig lys, så vi kan have ekstra lys med overalt, perfekt til content til Sociale Medier.


75% af folk ser videoer uden lyd

Størstedelen af folk på Facebook, Instagram og LinkedIn ser videoer uden lyd. Derfor er undertekster enormt vigtigt for at komme ud med budskabet. Undervurdere ikke grafiske elementer eller undertekster da det kan gøre en stor forskel for din overordnede kommunikation.

Ofte stillede spørgsmål i Kolding

Hvad er jeres erfaring inde for videoproduktion til virksomheder?

I 2018 havde jeg mine egne webshops som blev solgt i 2020. Her lærte jeg hvordan video-content og online annoncering supplerede hinanden. Der var altså massere af virksomheder som annoncerede, men vi vandt mange af kunderne på trods af vores bedre content.

Ud fra denne viden startede jeg Mavic Media, hvor jeg tilbød at lave annoncerne for virksomhederne. Dette gav hurtig gevinst, og flere virksomheder spurte om jeg selv havde lyst til at stå for selve annonceringen, som efterfølgende har givet mig yderligere kompetencer inden for video-content.

Hvad er forskellen på organisk og betalt videocontent?

Content er opdelt i organisk og betalt. Det de har tilfælles er at nå ud til og engagere målgruppen på sociale medier eller andre onlineplatforme. 

Organisk content: Videoer er en effektiv måde at engagere følgere og opbygge autentiske forbindelser. Gennem informative, underholdende eller inspirerende videoer kan virksomheder tiltrække opmærksomhed og skabe værdi uden at virke for reklameagtige. Videoer som produktanmeldelser, how-to-guides, behind-the-scenes optagelser og kundehistorier er populære formater i organisk content, da de fanger målgruppens interesse og opmuntrer til deling og interaktion.

Betalt content: Videoannoncer er en effektiv måde at nå en bredere målgruppe uden for de eksisterende følgere som en virksomhed kan have.  Videoer er mere engagerende og fængende end statiske billeder eller tekstannoncer, hvilket gør dem ideelle til at fange målgruppens opmærksomhed. Ved at målrette specifikke demografiske grupper, interesser og adfærd kan virksomheder skabe relevante og tilpassede videoannoncer, der øger chancerne for at nå ud til potentielle kunder.

Hvilke videoformater er bedst til sociale medier?

Når vi skal vælge hvilken Videoformat vi vil lave videoerne i, er det vigtigt at stille sig selv spørgsmålet om hvor videoerne skal vises.

Kvadratiske videoer fungerer godt på Instagram og Facebook, da de fylder mere af brugerens skærm og tiltrækker opmærksomhed.

Mens den traditionelle 1920x1080 er bedst til sociale medier som Youtube. Her er det især instruktionsvideoer og guides.

Vertikale videoer: Vertikale videoer er velegnede til brug på Instagram Stories, Snapchat og TikTok, hvor de passer naturligt ind i den lodrette oplevelse på din telefon.

Hvor lang tid tager det normalt at producere en video social medier?

De fleste videoer til sociale medier kan optages på en dag, dog vil der være tilfælde hvor kunden ønsker specielle optagelser i videoen og kan derfor medvirke til at videoen tager længere tid at optage.

Dog er det vigtigt at tage højde for at redigeringsprocessen også tager tid, alt efter videoen længde, undertekster, sprogversioner, musik og revisioner tager denne proces 1-6 dage.

Desuden skal du tage højde for at planlægningen også er i orden. Vi holder ofte et møde hvor vi aftaler hvad og hvordan optagelserne skal forgå.

Kan I hjælpe med at promovere videoerne på sociale medier, når de er færdige?

Efter vores produktion af annoncevideoerne til sociale medier er der ofte stor engagement for at få videoen vist til så mange som muligt.

Her vil det for mange virksomheder være helt naturligt at få videoen annonceret til målgruppen, og hermed udnytte videoens potentiale så godt som muligt. Her er det en mulighed at hyre os ind til at annoncere videoen på platforme som Facebook, Instagram, Youtube, Google og LinkedIn.

Er du klar til at komme i gang?

Vi kan starte med et online møde, og snakke om hvad vi gerne vil have. Herefter kan vi planlægge de forskellige SoMe videoer som du ønsker at få optaget. Start din videoproduktion her