31 95 86 23

Frederik@mavicmedia.dk

DRONEVIDEO OG BILLEDER TIL VIRKSOMHEDER

FÅ ET UNIKT PERSPEKTIV

Dronevideoer skaber opmærksomhed

Brugen af dronevideo i markedsføring skaber imponerende visuelle indtryk, en bedre fortælling og øget troværdighed på sociale medier. Droner er perfekt til din annoncevideo eller eventvideo!

Se vores korte dronevideo

Dronevideo giver virksomheder mulighed for at skabe visuelt imponerende og spændende markedsføringsmaterialer. Dronevideoer kan fange dramatiske, smukke videoer og tilbyde smukke perspektiver, som ellers ville være svært eller umuligt at opnå med traditionelle optagemetoder.

4k opløsning

Vi har mulighed for at optage i 4K og 120 billeder pr. sekund for super slowmotion. Desuden har vi zoom funktion, op til 3x.

48MP billeder

Mine droner har et kamera med en meget stor sensor, som gør det muligt at tage meget skarpe billeder.
Panorama

360° fotos tilbyder os mulighed for at få et bredt overblik, samtidig kan flere billeder kombineres for at skabe et stort, sammenhængende panorama.


Priser fra kun 1995 kr.-

Jeg tilbyder budgetvenlige priser, så alle har mulighed for at få droneoptagelser. Mavic Media holder til i Vejle, så ønsker du en video i nærheden kan det laves helt ned til 1995 kr. – Kontakt mig gerne, så giver jeg et tilbud på dit projekt.


Hyperlapse dronevideo

som forlængelse på vores mange funktioner, tilbyder jeg også hyperlapse fra luften. En hyperlapse er i bund og grund en masse billeder som bliver taget over en længere periode i luften imens dronen bevæger sig i en retning. Det ser super fedt ud!

Droner er særligt velegnet til hyperlapse videoer, da de kan flyve og bevæge sig i et 3D rum, hvilket giver os større frihed til at lave video fra flere vinkler og forskellige højder. 

Hyperlapse dronevideoer kan bruges til at vise byer, naturlandskaber skyer eller andre bevægelige objekter, og kan give en unik og imponerende visuel effekt som skaber opmærksomhed hos seeren.Certifikat og EU-C1 mærket

Jeg bruger denne drone som er C1 mærket i Danmark. Et C1 mærke gør det lovligt at flyve tæt på mennesker og bygninger. Det betyder også at vi må flyve i byen. Det giver også mulighed for at optage mange forskellige ting, såsom byggearealer, naturområder, koncerter, sportsaktiviteter og bygninger/huse.

Forsikring og certifikat: Vi har en ansvarsforsikring som dækker op til 7 millioner, og certifikat A1/A3 fra trafikstyrelsen.

Mini droner under 250 gram

I nogle tilfælde anvender vi mini-droner. Disse droner er utrolig lette, men leverer stadig et kraftfuldt 4k billede. Dronerne er ofte effektive ved indedørs og andre snævre lokationer. Vores videoproduktion er meget afhængige af fleksibiliteten af forskellige størrelser på dronerne.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster det at producere en professionel dronevideo?

Generelt kan prisen af en dronevideo variere fra et sted mellem 2000 kr.- til 10.000 kroner eller mere, afhængigt af kravene og omfanget af projektet. Prisen på en dronevideo kan være afhængige af dronens pris, efterspørgslen på videoerne, redigering, længden på videoen og kørsel frem og tilbage.

Hvordan kan jeg få adgang til de endelige optagelser

I nogen tilfælde ønsker kunden at få de rå optagelserne fra produktionen. Da dronevideoer ofte kan fylde meget, kan dette være en udfordring, da filerne er meget store og besværlige at sende. Vi tilbyder dog at man kan købe en harddisk hvor vi opbevare videoerne. Harddisken er din egen og du har altid mulighed for at hente den.

Hvilke formater og opløsning kan jeg forvente optagelserne i?

Hos cirka 60% af droneoptagelserne benytter vi 4k opløsning og 16:9 format. De resterende 40% er optaget i 1080p, som i mange tilfælde også giver et smukt og professionelt billede.

Vi har også mulighed for at filme på højkant altså 9:16 uden at gå på kompromis med billede kvaliteten. Dette format passer godt til Reels og Stories på sociale medier.

Kan vi filme slow-motion dronevideo?

Ja, vi har mulighed for at filme i slowmotion, helt op til 120 FPS. Det vil sige at jeg kan reducerer hastigheden 4 gange, da vi mennesker ser omkring 24 billeder i sekundet uden at man bemærker det, dog vil opløsningskvaliteten være reduceret. 

Uheld og forsikring

Hos Mavic Media har vi drone-ansvarsforsikring (TPL - Tredjepartsansvarsforsikring)

Forsikringen vil dækker skader på personer eller ejendom, som forårsages af dronen. Hvis vores drone utilsigtet kolliderer med nogen eller forårsager skade på andres ejendom, vil ansvarsforsikringen hjælpe med at dække omkostningerne til reparationer eller eventuelle erstatningskrav. Vores forsikring dækker op til 7 millioner.

Begrænsninger & regler: 

Vi skal overholde reglerne, derfor er det også vigtigt at du kender til vores begrænsninger

Optagelserne af mennesker

Man må ikke optage folk på private grunde, dog må der godt optages på offentlige grunde. Eksempel: Folk som befinder sig på gågaden må gerne filmes, men folk som opholder sig i deres haver må naturligvis ikke

Store Forsamling af mennesker


Der må normalt ikke overflyves store forsamlinger af mennesker, et eksempel kunne være publikum ved en koncert. Der må dog godt overflyves mindre mængder folk, hvis dronen vejer under 250 gram eller er dronen er C1 mærket samt menneskerne på jorden er underrettet.

Flyvning på privatgrund


Der må ikke flyves på privatgrund uden samtykke fra ejeren, dog må der godt flyves på offentlige steder i Danmark. Hvis det kræves at filme på private grunde, skal vi have samtykke af ejeren.

Hvor må vi gerne flyve?

Som udgangspunkt må vi gerne flyve i hele Danmark, dog er der steder hvor vi skal udvise ekstra opmærksomhed eller fuldstændig lade være med at flyve. Kortet her giver et overblik over hvor vi må flyve. Se mere via. linket under billedet. Når du ringer og fortæller om dit projekt, så tager vi selv højde for disse sikkerhedsforanstaltninger.

Se mere om droneregler her:

https://www.droneregler.dk/den-aabne-kategori-almindelige-flyvninger/den-aabne-kategori-og-overgangsbestemmelser

Ønsker du dronevideo i Vejle omegn?

Heldigvis er der ikke mange begrænsninger for droner i Vejle omegn. Området rundt om politistationen skal naturligvis respekteres samt togstationen, men ellers er det meget frit. Fjorden og broen giver meget flotte billeder, så det er oplagt at lave sin næste dronevideo i Vejle.

Ekstra

Jeg fortrækker ikke flyve i kraftigt regnvejr, vind over 17 m/s eller under 18 minusgrader 😉

Er du klar til at komme i gang med din droneoptagelse?

Så længe disse regler er overholdt er det kun fantasien som sætter grænser for hvilke optagelser som du eller din virksomhed ønsker. Hvis du har nogle spørgsmål til udførelsen af dit projekt, så kontakt mig gerne. Så giver jeg hurtigt en tilbagemelding