31 95 86 23

Frederik@mavicmedia.dk

Dronevideo og billeder til private og erhverv

Opdag Danmark fra en ny vinkel med mine droneoptagelser. Jeg tilbyder professionelle video- og billeder til både private og erhvervskunder. Oplev det smukke landskab og unikke bygninger fra oven og få unikke og imponerende billeder og videoer.


Kort Dronevideo

Dronevideo giver virksomheder mulighed for at skabe visuelt imponerende og spændende markedsføringsmaterialer. Dronevideoer kan fange dramatiske, smukke videoer og tilbyde smukke perspektiver, som ellers ville være svært eller umuligt at opnå med traditionelle optagemetoder.

4k opløsning

Jeg optager normalt i full HD, men vi har mulighed for at optage i 4K eller 120 billeder pr. sekund for super slowmotion.

48MP billeder

Mine droner har et kamera med en meget stor sensor, som gør det muligt at tage meget skarpe billeder, selv når dronen er lille.
Panorama

360° fotos tilbyder os mulighed for at få et bredt overblik, samtidig kan flere billeder kombineres for at skabe et stort, sammenhængende panorama.


Priser fra kun 995 kr.-

Jeg tilbyder budgetvenlige priser, så alle har mulighed for at få droneoptagelser. Mavic Media holder til i Vejle, så ønsker du en video i nærheden kan det laves helt ned til 995 kr. – Kontakt mig gerne, så giver jeg et tilbud på dit projekt.


Hyperlapse dronevideo

som forlængelse på vores mange funktioner, tilbyder jeg også hyperlapse fra luften. En hyperlapse er i bund og grund en masse billeder som bliver taget over en længere periode i luften imens dronen bevæger sig i en retning. Det ser super fedt ud!

Droner er særligt velegnet til hyperlapse videoer, da de kan flyve og bevæge sig i et 3D rum, hvilket giver os større frihed til at lave video fra flere vinkler og forskellige højder. 

Hyperlapse dronevideoer kan bruges til at vise byer, naturlandskaber skyer eller andre bevægelige objekter, og kan give en unik og imponerende visuel effekt som skaber opmærksomhed hos seeren.Droner må flyve i en højde på i alt 120 meter ifølge trafikstyrelsen. Det giver mulighed for at optage mange forskellige ting, såsom byggearealer, naturområder, koncerter, sportsaktiviteter og bygninger/huse.

Vores droner vejer under 250 gram, hvilket betyder at der må lovligt flyves rigtig mange steder, generelt er der små begrænsninger. Dronerne må flyve indendørs samt udendørs..

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster det at producere en professionel dronevideo?

Generelt kan prisen af en dronevideo variere fra et 2000 kr.- til 10.000 kroner eller mere, afhængigt af kravene og omfanget af projektet. Prisen på en dronevideo kan være afhængige af dronens pris, efterspørgslen på videoerne, redigering, længden på videoen og kørsel frem og tilbage.

Hvordan kan jeg få adgang til de endelige optagelser

I nogen tilfælde ønsker kunden at få de rå optagelserne fra produktionen. Da dronevideoer ofte kan fylde meget, kan dette være en udfordring, da filerne er meget store og besværlige at sende. Vi tilbyder dog at man kan købe en harddisk hvor vi opbevare videoerne. Harddisken er din egen og du har altid mulighed for at hente den.

Hvilke formater og opløsning kan jeg forvente optagelserne i?

Hos cirka 60% af droneoptagelserne benytter vi 4k opløsning og 16:9 format. De resterende 40% er optaget i 1080p, som i mange tilfælde også giver et smukt og professionelt billede.

Vi har også mulighed for at filme på højkant altså 9:16 uden at gå på kompromis med billede kvaliteten. Dette format passer godt til Reels og Stories på sociale medier.

Kan vi filme slow-motion dronevideo?

Ja, vi har mulighed for at filme i slowmotion, helt op til 120 FPS. Det vil sige at jeg kan reducerer hastigheden 4 gange, da vi mennesker ser omkring 24 billeder i sekundet uden at man bemærker det, dog vil opløsningskvaliteten være reduceret. 

Begrænsninger & regler: 

Vi skal overholde reglerne, derfor er det også vigtigt at du kender til vores begrænsninger

 Optagelserne af mennesker

Man må ikke optage folk på private grunde, dog må der godt optages på offentlige grunde. Eksempel: Folk som befinder sig på gågaden må gerne filmes, men folk som opholder sig i deres haver må naturligvis ikke

Forsamling af mennesker

Der må ikke overflyves store forsamlinger af mennesker, et eksempel kunne være publikum ved en koncert. Der må dog godt overflyves mindre mængder folk, hvis dronen vejer under 250 gram.

Flyvning på privatgrund

Der må ikke flyves på privatgrund uden samtykke fra ejeren, dog må der godt flyves på offentlige grunde. Hvis det kræves at filme på private grunde, skal vi have samtykke af ejeren.

Hvor må vi gerne flyve?

Som udgangspunkt må vi gerne flyve i hele Danmark, dog er der steder hvor vi skal udvise ekstra opmærksomhed eller fuldstændig lade være med at flyve. Kortet her giver et overblik over hvor vi må flyve. Se mere via. linket under billedet. Når du ringer og fortæller om dit projekt, så tager vi selv højde for disse sikkerhedsforanstaltninger.

Se mere om droneregler her:

https://www.droneregler.dk/den-aabne-kategori-almindelige-flyvninger/den-aabne-kategori-og-overgangsbestemmelser

Ønsker du dronevideo i Vejle omegn?

Heldigvis er der ikke mange begrænsninger for droner i Vejle omegn. Området rundt om politistationen skal naturligvis respekteres samt togstationen, men ellers er det meget frit. Fjorden og broen giver meget flotte billeder, så det er oplagt at lave sin næste dronevideo i Vejle.

Ekstra

Jeg vil desuden ikke flyve i regnvejr, vind over 12 m/s eller under 10 minusgrader 😉

Er du klar til at komme i gang med din droneoptagelse?

Så længe disse regler er overholdt er det kun fantasien som sætter grænser for hvilke optagelser som du eller din virksomhed ønsker. Hvis du har nogle spørgsmål til udførelsen af dit projekt, så kontakt mig gerne. Så giver jeg hurtigt en tilbagemelding