31 95 86 23

Frederik@mavicmedia.dk

Mange ejendomsmæglere og virksomheder har fundet ud af det er effektiv at anvende video ved hussalg. Video giver nemlig et enestående indblik i hvordan huset ser ud, ikke bare indvendigt, men også udvendigt. Som sælger har man en mulighed for at fremvise huset på bedstevis, og dette kan ofte resultere i højere købspris.


Prisen på en husvideo

Det er naturligvis svært at bedømme prisen på en husvideo, alt efter husets størrelse, og hvad der forventes af videoen i forhold til kvalitet. Forskellige ejendomsmæglere og filmbureauer tager forskellige priser.

Derfor er det svært at fastslå en pris. Mens de fleste ejendomsmæglerfirmaer tager mellem 5000 -12.000 kr. Dog kan mange videoproduktionsfirmaer lave ejendomsvideoer fra 2000 – 8.000 kr. Så du kan altså spare mange tusinde på selv at bestille din video, når du ønsker at sælge huset.

Dronevideo eller ej?

Ønsker du at vise de nye købere hvordan det udendørs areal ser ud, så har du også mulighed for at bestille en drone med i købet. En drone har nemlig mulighed for at vise grunden fra et helt nyt perspektiv. Det betyder ofte meget for køberne at kunne se huset fra oven.

Hvordan forbereder du dig på at der skal optages video?

For at spare så meget som muligt, gør du dig selv en kæmpe tjeneste ved at have gjort pænt og rent inden videomanden kommer. En god fingerregel er at huset skal være så rent at du tør invitere svigermor og borgmesteren på besøg. Sørg for at få fjernet støv og snavs, husk at det som bliver filmet ikke kan ændres på efter videoproduktionen. Så få dit hus til at fremstå så godt som muligt.

Det er også en god ide at fjerne haveslanger, slå græsset og generelt gøre rent i haven, da der ofte bliver filmet i haven.

 

Kan en video øge værdien af huset?

Det siger næsten sig selv, at en video kan øge værdien af huset. En video kan nemlig ofte tiltrække flere købere, fordi interesseret købere har mulighed for at sidder derhjemme og få en rundvisning.

 

Man kan næsten aldrig få noget infomation når man køber et hus.

At købe et hus er en stor beslutning, og derfor ønsker de fleste at vide så meget som muligt om huset og beliggenheden. Hvis man som sælger så ønsker at få lavet en video, så kan man vise unikke vinkler, og give den nødvendige information for at køberen ønsker at tage trinnet videre og besøge huset.

 

Ønsker du at få en billig videoproduktion af dit hus, så se mere her.