31 95 86 23

Frederik@mavicmedia.dk

Videomarkedsføring som skiller sig ud fra mængden

Jeg er ekspert inden for digital markedsføring og videoproduktion, og jeg kan hjælpe med at skabe videocontent som passer perfekt til markedsføringen på sociale medier. Du har derfor ikke brug for et helt team – du har kun brug for én person med de rette kompetencer

Har du nogensinde spekuleret på, hvorfor store virksomheder bruger 250.000 eller 1 million kroner på produktionen af reklamefilm?

Det er fordi videoerne kan tjene sig selv hjem og meget mere til!, men du behøver du ikke at bruge mange penge på din videocontent. Det kan gøres billigt og godt. Sammen kan vi skabe en rigtig god reklamevideo


Hvis du køber markedsføring hos mig, får du en gratis annoncevideo

til en værdi af 5000 kr.

I samarbejde med jer tilbyder vi at lave en gratis annoncevideo, så længe I har købt mindst 1 måneds annoncering. Der er ingen binding, da vores primære formål er at annoncere ved hjælp af vores egne reklamevideoer


Indeholder som regel:

- 1 dags produktion

- 1 dags redigering

- Grafiske elementer

- Grundig opbyggelse af videoen

- Undertekster

- Licens musik
Video til annoncering

Disse videoer er lavet i et format som passer til alle slags enheder, samt fokusere de på at fange opmærksomhed, skabe interesse og til sidst vejlede seeren til at fortage en handling. Derfor kan disse videoer klare sig op til x10 bedre end traditionelle annoncer.Annoncevideoers opbygning

Jeg lægger stor vægt på strukturen, når vi producerer annoncevideoer, da det kan have en afgørende betydning for, hvor meget det koster at få det samme antal besøgende/køb. Det betyder at vi altid begynder med et opmærksomhedselement. Herefter slår vi på kundens følelser og interesse. Til slut vejleder vi kunden til hvor de kan finde eller købe produktet/servicen. 

Facebook annoncering

Facebook annoncering giver virksomheder mulighed for at nå ud til en målrettet og relevant målgruppe ved hjælp af avancerede målretningsmuligheder. Dette kan øge brandbekendtskab og generere leads og salg. Annoncevideoer er en særlig effektiv form for annoncering på Facebook, da de giver virksomheder mulighed for at formidle deres budskab på en visuelt appellerende måde, hvilket kan øge engagementet og konverteringer.

Google Ads

Google Search Ads er en online annonceringstjeneste, der giver virksomheder mulighed for at vise deres annoncer i Google-søgeresultaterne. Annoncerne vises øverst for de organiske søgeresultater, og virksomhederne betaler kun, når en bruger klikker på deres annonce. Det vil sige at man kun betaler for interesserede brugere. Google Ads giver os mulighed for at måle og justere jeres annonceringskampagner for at opnå den bedste return of Investment.

Er det bedst at annoncere med video eller billeder?

Ifølge min erfaring vil selv en dårlig video ofte klare sig bedre end et godt billede. Annonceringsplatforme favorisere nemlig video format højere end billeder. Det resultere i at videoer bliver vist til flere for samme mængde penge, også kaldt CPM. (Pris pr. 1000 eksponeringer)

Mit speciale er at lave en god annoncevideovideo, der kan påvirke endnu et vigtigt nøgletal som hedder CTR. (Click Through Rate) Dette nøgletal påvirker hvor mange seere som klikker på annoncen, ind på hjemmesiden. Gennemsnitligt ligger dette nøgletal på omkring 1.3% på Facebook. En god video vil i mange tilfælde kunne resultere i CTR vil kunne nå op til omkring 5-10%. 

Eksempel:

Hvis vi antager at vi så eksponere 1 million danskere med vores reklame. Så kan en god video være forskellen om vi får 13.000 besøgende eller 50.000 besøgende (5% CTR)  for samme mængde penge. Den eneste forskel er hvad vi viser seeren.

DERFOR ER VIDEOANNONCERING EFFEKTIV!

Hvad er de bedste platforme til videomarkedsføring?

De bedste annonceplatforme afhænger af din målgruppe og formål med kampagnen. Dog egner videomarkedsføring sig bedst til "push" markedsføring, som betyder at virksomheden reklamere opsøgende til kunden - modsat pull marketing som ofte er brugeren som opsøger servicen/eller produktet.

Nogle af de mest kendte push platforme inkluderer Youtube, Instagram, Linkedin, Tiktok og Facebook. 

Hvordan laver jeg en god annoncevideo?

En god annoncevideo er skræddersyet til din målgruppe. Det er derfor vigtigt at have en ide om hvem din målgruppe er.

Nogle generelle tips til en god annoncevideo, er at videoannoncen skal være kort, engagerende, informative og indeholde en opfordring til køb (Call to action)

Jeg samarbejder tæt med marketingsafdelinger

Som et marketing-bureau samarbejder jeg tæt med andre marketingsafdelinger i Danmark. Jeg fungerer som en ekstra ressource for marketingsansatte i store og mellemstore virksomheder og er altid parat til at indgå flere samarbejder og hjælpe med at opnå deres mål.

Jeg har erfaring med alt fra udvikling af strategier til implementering og opsætning af kampagner. Jeg har ekspertviden og erfaring inden for områder som SEO, CMS-systemer, Sociale medier og generelt online annoncering.

Jeg samarbejder tæt med kunderne for at lave forskellige løsninger der passer til deres unikke behov og mål. Målet er altid at hjælpe kunderne med at øge deres online tilstedeværelse og generere flere leads og salg. En af mine større styrker er at kombinere video med den digitale tilstedeværelse.

Jeg tror på, at samarbejde er afgørende for succes, og ser frem til at arbejde sammen med flere marketingsafdelinger i Danmark for at hjælpe jer med at nå jeres mål.

Bare kontakt mig hvis i har spørgsmål til hvordan det fungerer, også selvom i ikke nødvendigvis ønsker et samarbejde.

Få et uforplig​tende tilbud på en opgave